Support forumCategory: BugsPlugin not Working
stephanie_van_asperen asked 4 years ago

Hello,
I’m encountering a few bugs. I got the plugin to work but when a date and time was selected, the input fields wouldn’t show up. After playing around with some settings I’ve wrecked the plugin completly: https://www.ooglid.nl/mail-test/
Could you please help us 😉

3 Answers
Nikola Loncar Staff answered 4 years ago

Hi, do you have valid connection settings? You need to have at least one connection that will connect service, location and worker and it is se to Working. 🙂

Best regards,
Nikola

stephanie_van_asperen replied 4 years ago

Hi Nikola,

For some reason the connection was deleted. I’ve set up a connection to show time slots on the 12th of June but when I click on a time slot, the input fields don’t show up.

With kind regards,
Jeroen

Nikola Loncar Staff replied 4 years ago

Hi Jeroen, if you have delete some part of those connections then it will be removed automatically. For example if you delete service it will also remove connections where that particular service was used.

Best regards,
Nikola

stephanie_van_asperen replied 4 years ago

Hi Nikola,

But I didn’t delete any part of the connection. There is one connaction that has a valid location, service and worker.

With kind regards,
Jeroen

Nikola Loncar Staff answered 4 years ago

Hi Jeroen, can you please take a screen shot of that one connection that you have?

Best regards,
Nikola

stephanie_van_asperen answered 4 years ago

Hi Nikola,
Sure!
With kind regards,
Jeroen

Nikola Loncar Staff replied 4 years ago

Hi Jeroen, thanks for screen shot. You have all those connections from 12.06-12.06 . Can you please move that to be like from 12.06-13.06 and also please check if your service duration is 30 minutes?

Best regards,
Nikola

Nikola Loncar Staff replied 4 years ago

Hi, just little update please ok 12.06 date there is indeed one slot at 11:15 🙂 so everything is working as expected.

Best regards,
Nikola

stephanie_van_asperen replied 4 years ago

Hi Nikola,

That was not really the problem, we were always able to see the slots 😉 But when someone clicks on the 11:15 slot, he should see some fields to fill in to make the appointment right? When I click on 11:15, nothing happens.

With kind regards,
Jeroen