Last update problem

Support forumCategory: BugsLast update problem
Carlos Lima asked 4 years ago
Problem with last update:
WordPress versão 5.5.1
Tema atual: Spacious (versão 1.7.7)
Plugin atual: Easy Appointments Connect (versão 0.11.8)
PHP versão 7.3.21

Detalhes do erro
================
Um erro do tipo E_COMPILE_ERROR foi causado na linha 5 do arquivo /homepages/33/d701345595/htdocs/app831717082/wp-content/plugins/easy-appointments-connect/vendor/autoload.php. Mensagem de erro: require_once(): Failed opening required '/homepages/33/d701345595/htdocs/app831717082/wp-content/plugins/easy-appointments-connect/vendor/composer/autoload_real.php' (include_path='.:/usr/lib/php7.3')
1 Answers
Nikola Loncar Staff answered 4 years ago
Hi Carlos, can you please try with latest version? Best regards, Nikola